Привіт, всім! Хотів би дізнатися більше про онлайн курси з управління продуктом в Україні. Які теми включає курс, який ви проходили? Чи отримаю я необхідні навички для ефективного управління продуктом? І на якій освітній платформі можна пройти цей курс?
Product management
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-08-28 09:53:36
Я пройшла комплексний онлайн курс з управління продуктом на платформі Laba і з радістю поділюся своїми враженнями. Цей курс охоплює широкий спектр тем, пов'язаних з управлінням продуктом. Ти будеш вивчати такі аспекти, як розробка продуктової стратегії, дослідження ринку, створення продуктового плану, дизайн продукту та його управління життєвим циклом. У цьому курсі ти отримаєш необхідні навички для ефективного управління продуктом. Ти будеш вчитися аналізувати ринок, розуміти потреби клієнтів, проводити дослідження та впроваджувати стратегії, що сприятимуть успіху продукта на ринку. Курс також включає важливі аспекти комунікації зі зацікавленими сторонами та керування командою. Я рекомендую платформу Laba для проходження цього курсу. Вона надає високоякісний навчальний матеріал, розроблений експертами з практичним досвідом в управлінні продуктом. Ти також матимеш можливість спілкуватися з колегами та експертами, що стимулює активну взаємодію та обмін досвідом. Я впевнена, що відеокурс «Продакт-менеджмент» на платформі https://laba.ua/lecture/757-product-management допоможе тобі розвинути навички та підготуватися до ефективного управління продуктом. Якщо є ще запитання, будь ласка, питай!